GPS-wandelingen.nl

GPS wandelen in Nederland

GPS-wandelingen in de provincie Noord-Brabant. Van elke wandeling is de route voor GPS te downloaden en te bekijken in google-earth en google map. Tevens is een korte beschrijving van de wandeling te lezen en is eventueel aangevuld met 1 of meerdere fotos.

Een prachtige wandelroute voor de beginnende wandelaar. Goed schoeisel is vereist, omdat je veel door het zand "baggert". Je begint bij restaurant "De Roestelberg". Vervolgens wandel je door de duinen naar cafe/restaurant "Bosch en Duin" waar je een bakje koffie kan doen. Vervolgens ga je door de duinen weer terug naar het beginpunt.

Een gevarieerde rondwandeling van 12 km loopt door drie aangrenzende naturrgebieden (De Mortelen, De Woekens en Landgoed Heerenbeek) die samen natuurgebied Het Groene Woud Zuid vormen. Deze prachtige natuurwandeling kenmerkt zich door zijn afwisselend prachtige landschapselementen met o.a.waterlopen, natte gebieden en kleinschalige coulissen landschappen. Je komt langs prachtige boerderijen en het prachtige landhuis Heerenbeek.

De rondwandeling start en eindigt bij het bezoekerscentrum Oisterwijk (Van Tienhovenlaan 5, 5062 SK Oisterwijk). Na ongeveer  6 km  ligt het boshuis Venkraai. Venkraai is een prachtig gelegen boscafé alwaar je onder het genot van een kop koffie, een lekkere hap, of het huisbier "Blonde Kraai" even kunt uitrusten.

- | - | -

Copyright © 2007 - 2023. All Rights Reserved.